Pasta met zeewolf, tomaten en zeekraal
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pasta met zeewolf, tomaten en zeekraal

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Leg de zeewolffilet, ringen ui en tomaatjes in een grote ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.

  2. 2

    Zet de schaal 15 minuten in de voorverwarmde oven op 180°C.

  3. 3

    Kook ondertussen de pasta beetgaar in een ruime hoeveelheid lichtgezouten water en doe er de laatste minuut de zeekraal bij.

  4. 4

    Giet af en schep de pasta onder de vis met de tomaatjes. De vis valt nu makkelijk in stukjes uit elkaar.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Leg de zeewolffilet, ringen ui en tomaatjes in een grote ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.

  2. 2

    Zet de schaal 15 minuten in de voorverwarmde oven op 180°C.

  3. 3

    Kook ondertussen de pasta beetgaar in een ruime hoeveelheid lichtgezouten water en doe er de laatste minuut de zeekraal bij.

  4. 4

    Giet af en schep de pasta onder de vis met de tomaatjes. De vis valt nu makkelijk in stukjes uit elkaar.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.