Recept

Kaasfondue

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook. Halveer 1 teentje en wrijf er de binnenkant van de fonduepan mee in.

  2. 2

    Snij het brood en de kaas in blokjes.

  3. 3

    Schenk de wijn in de fonduepan en breng aan de kook. Doe er dan beetje bij beetje de kaasblokjes bij: roer steeds goed om met een houten lepel, tot alle kaas gesmolten is.

  4. 4

    Plet het tweede teentje knoflook en doe het erbij. Roer er de kirsch door en kruid met zwarte peper.

  5. 5

    Zet de fonduepan op de warmhoudplaat. Prik het brood aan een fondueprikker en doop het in de kaas. Lekker!

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kaasfondue

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!