Stoofpotje van hert
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Stoofpotje van hert

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verhit boter en olie in een pan en bak het hertenstoofvlees goudbruin. Schep het vlees uit de pot en fruit de ui en de look.

  2. 2

    Voeg het vlees toe en blus met het bier. Laat eventjes koken en doe het kruidentuiltje, de kruidnagels en de mosterd erbij. Zet onder met water en laat ’n uurtje op een laag vuur pruttelen.

  3. 3

    Voeg de gesneden groenten toe en laat nog 20 minuten garen. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met gesnipperde peterselie en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verhit boter en olie in een pan en bak het hertenstoofvlees goudbruin. Schep het vlees uit de pot en fruit de ui en de look.

  2. 2

    Voeg het vlees toe en blus met het bier. Laat eventjes koken en doe het kruidentuiltje, de kruidnagels en de mosterd erbij. Zet onder met water en laat ’n uurtje op een laag vuur pruttelen.

  3. 3

    Voeg de gesneden groenten toe en laat nog 20 minuten garen. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met gesnipperde peterselie en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.