Paprikastoemp met kabeljauw
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Paprikastoemp met kabeljauw

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in de kruidenbouillon.

  2. 2

    Pel de knoflook. Maak de paprika’s schoon en snij ze in stukken. Roerbak de paprika, samen met de hele knoflookteentjes, 5 minuten in de olijfolie

  3. 3

    Giet de aardappelen af en plet ze met de pureestamper. Neem de knoflook weg en vermeng twee derde van de paprika met de puree. Breng op smaak met peper en zout. Hou de puree en ook de rest van de paprika warm op een zacht vuur.

  4. 4

    Verdeel de kabeljauwfilet in acht stukken. Kruid met peper en zout en bestrijk lichtjes met olijfolie. Rooster ze 3 minuten aan elke kant in de grillpan of op de tafelgrill.

  5. 5

    Verdeel de stoemp over de borden. Leg er de kabeljauw bij. Werk af met een beetje paprika en peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in de kruidenbouillon.

  2. 2

    Pel de knoflook. Maak de paprika’s schoon en snij ze in stukken. Roerbak de paprika, samen met de hele knoflookteentjes, 5 minuten in de olijfolie

  3. 3

    Giet de aardappelen af en plet ze met de pureestamper. Neem de knoflook weg en vermeng twee derde van de paprika met de puree. Breng op smaak met peper en zout. Hou de puree en ook de rest van de paprika warm op een zacht vuur.

  4. 4

    Verdeel de kabeljauwfilet in acht stukken. Kruid met peper en zout en bestrijk lichtjes met olijfolie. Rooster ze 3 minuten aan elke kant in de grillpan of op de tafelgrill.

  5. 5

    Verdeel de stoemp over de borden. Leg er de kabeljauw bij. Werk af met een beetje paprika en peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.