Winterslaatje met pens
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Winterslaatje met pens

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Afgewerkt met een dressing van blauwschimmelkaas

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de aardappelen en snij ze doormidden. Spoel het roodloof en snipper het grof. Schil de peer en snij ze in partjes.

  2. 2

    Kook de aardappelen gaar in de schil.

  3. 3

    Bak de ontbijtspek knapperig en laat het uitlekken op keukenpapier. Doe de aardappelen en peerpartjes in de pan en laat ze even bakken.

  4. 4

    Bak de pensen en snij ze in stukjes. Meng ze met de roodloof, het spek, de aardappelen en de peerpartjes.

  5. 5

    Laat de room met de ciderazijn en de kaas al roerend zachtjes verwarmen tot de kaas gesmolten is. Giet over de salade en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de aardappelen en snij ze doormidden. Spoel het roodloof en snipper het grof. Schil de peer en snij ze in partjes.

  2. 2

    Kook de aardappelen gaar in de schil.

  3. 3

    Bak de ontbijtspek knapperig en laat het uitlekken op keukenpapier. Doe de aardappelen en peerpartjes in de pan en laat ze even bakken.

  4. 4

    Bak de pensen en snij ze in stukjes. Meng ze met de roodloof, het spek, de aardappelen en de peerpartjes.

  5. 5

    Laat de room met de ciderazijn en de kaas al roerend zachtjes verwarmen tot de kaas gesmolten is. Giet over de salade en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.