Pot-au-feu
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pot-au-feu

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij het vlees in blokjes. Pel de ui en snipper ’m fijn. Schraap de wortel, schil de pastinaak en de raapjes. Snij de groenten in mooie stukken.

  2. 2

    Kruid het vlees met peper en zout en braad het goudbruin in boter of olie. Haal het vlees uit de pan.

  3. 3

    Fruit in dezelfde pan de ui glazig. Doe er de andere groenten bij. Roerbak 2 minuten.

  4. 4

    Doe het vlees er weer bij. Blus met de wijn en de bouillon. Kruid met laurier, peper en zout. Dek af.

  5. 5

    Laat 30 minuten stoven, of tot het vlees goed gaar is.

  6. 6

    Vermeng de balsamicoazijn met de olijfolie. Doe bij het vlees en roer goed.

  7. 7

    Werk af met gehakte peterselie. Serveer warm, lauw of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij het vlees in blokjes. Pel de ui en snipper ’m fijn. Schraap de wortel, schil de pastinaak en de raapjes. Snij de groenten in mooie stukken.

  2. 2

    Kruid het vlees met peper en zout en braad het goudbruin in boter of olie. Haal het vlees uit de pan.

  3. 3

    Fruit in dezelfde pan de ui glazig. Doe er de andere groenten bij. Roerbak 2 minuten.

  4. 4

    Doe het vlees er weer bij. Blus met de wijn en de bouillon. Kruid met laurier, peper en zout. Dek af.

  5. 5

    Laat 30 minuten stoven, of tot het vlees goed gaar is.

  6. 6

    Vermeng de balsamicoazijn met de olijfolie. Doe bij het vlees en roer goed.

  7. 7

    Werk af met gehakte peterselie. Serveer warm, lauw of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.