Recept

Somencourgettespaghetti met avocadotonijnsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar.

  2. 2

    Doe de tomaatjes in een ovenbestendige schaal, bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet de schaal 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180° C.

  3. 3

    Snijd de courgette in flinterdunne sliertjes of gebruik de gekartelde rand van een aardappelschiller. Doe er het citroensap bij en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Mix het avocadovlees met de basilicum, limoensap- en rasp, de look en sojaroom tot een gladde crème. Kruid met peper en zout. Meng er de uitgelekte en geprakte tonijn onder. Schep een deel van de saus onder de somen-pasta, het andere deel onder de courgette-pasta.

  5. 5

    Verdeel beide pasta’s over de borden, alsook de tomaatjes. Garneer met waterkers en basilicumblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Somencourgettespaghetti met avocadotonijnsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!