• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Winters stoofpannetje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met aardappelen en spek

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen en snij in gelijke blokjes. Snipper de sjalotjes en de knoflook fijn. Snij de lente-ui, mét groen, in ringen.

  2. 2

    Kook de aardappelen net beetgaar in gezouten water.

  3. 3

    Verhit boter in een pan en fruit sjalot, knoflook en spekblokjes.

  4. 4

    Voeg er de gekookte aardappelblokjes aan toe en roerbak. Strooi er de lente-ui over en roerbak nog even verder. Breng op smaak met wat peper en zout.

  5. 5

    Verhit boter in een pan en bak 2 spiegeleieren. Serveer de aardappelen in de pan met de eitjes erbovenop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen en snij in gelijke blokjes. Snipper de sjalotjes en de knoflook fijn. Snij de lente-ui, mét groen, in ringen.

  2. 2

    Kook de aardappelen net beetgaar in gezouten water.

  3. 3

    Verhit boter in een pan en fruit sjalot, knoflook en spekblokjes.

  4. 4

    Voeg er de gekookte aardappelblokjes aan toe en roerbak. Strooi er de lente-ui over en roerbak nog even verder. Breng op smaak met wat peper en zout.

  5. 5

    Verhit boter in een pan en bak 2 spiegeleieren. Serveer de aardappelen in de pan met de eitjes erbovenop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.