Vegetarische pompoensoep
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vegetarische pompoensoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wintervitaminen

bereiding
  1. 1

    Snij de pompoen in blokjes. Pel en ontpit de tomaat, snij ze in stukjes. Snipper de ui en de knoflook.

  2. 2

    Fruit de ui samen met de knoflook glazig in olijfolie. Doe er de pompoen en tomaat bij en laat even stoven.

  3. 3

    Overgiet met de bouillon en laat 20 minuten koken. Mix de soep en breng ze op smaak met verse gember, nootmuskaat, peper en zout. Doe de warme soep in kommen en werk af met wat geitenkaas en peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de pompoen in blokjes. Pel en ontpit de tomaat, snij ze in stukjes. Snipper de ui en de knoflook.

  2. 2

    Fruit de ui samen met de knoflook glazig in olijfolie. Doe er de pompoen en tomaat bij en laat even stoven.

  3. 3

    Overgiet met de bouillon en laat 20 minuten koken. Mix de soep en breng ze op smaak met verse gember, nootmuskaat, peper en zout. Doe de warme soep in kommen en werk af met wat geitenkaas en peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.