Recept

Koteletten met spinazie, appel en noten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng de bruine suiker met 25 g boter en ¼ koffielepel zout, de kaneel en nootmuskaat in een kommetje. Kruid de koteletten aan beide kanten met peper en zout. Spoel de appelen. Snij ze, met de schil, in partjes. Pel en snipper de ui. Hak de hazelnoten grof.

  2. 2

    Bak de koteletten aan beide kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en dek af met aluminiumfolie.

  3. 3

    Bak in dezelfde pan de ui glazig in wat boter. Voeg de appelpartjes toe en bak verder. Voeg het boter-suikermengsel toe en laat het smelten. Verdeel de spinazie erover en dek af tot de spinazie geslonken is. Breng verder op smaak met peper en zout. Strooi er de gehakte noten over.

  4. 4

    Leg de koteletten weer bij in de pan, laat afgedekt nog even doorwarmen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Koteletten met spinazie, appel en noten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!