Bagel met kiwi en Zwitserse kaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bagel met kiwi en Zwitserse kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor een doordeweekse luxelunch

bereiding
  1. 1

    Spoel de andijvieblaadjes en zwier ze droog. Schil de kiwi’s en snij ze in plakjes.

  2. 2

    Roer de honing los met de mosterd, kruid met peper en zout.

  3. 3

    Halveer de bagels horizontaal. Bestrijk de onderste helft met het honing-mosterdmengsel. Beleg met andijvieblaadjes, kaas en kiwiplakjes. Serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de andijvieblaadjes en zwier ze droog. Schil de kiwi’s en snij ze in plakjes.

  2. 2

    Roer de honing los met de mosterd, kruid met peper en zout.

  3. 3

    Halveer de bagels horizontaal. Bestrijk de onderste helft met het honing-mosterdmengsel. Beleg met andijvieblaadjes, kaas en kiwiplakjes. Serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.