Pan bagnat
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pan bagnat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een beroemd broodje uit het Zuid-Franse Nice, vooral geliefd bij mensen die gek zijn op rauwkost. Met een lekkere dressing en wat charcuterie is het een complete maaltijd.

bereiding
  1. 1

    Maak de peterseliedressing. Meng de gehakte peterselie met de sherryazijn. Giet de olijfolie erbij en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Meng de tomaat, de ui, de paprika, de sla en de olijven in een grote slakom. Maak de salade aan met de dressing.

  3. 3

    Snijd de broodjes met een scherp mes een stukje open en duw het broodkruim in het broodje of haal het eruit.

  4. 4

    Vul de broodjes met de salade en de plakjes rosbief. Serveer ze onmiddellijk.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de peterseliedressing. Meng de gehakte peterselie met de sherryazijn. Giet de olijfolie erbij en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Meng de tomaat, de ui, de paprika, de sla en de olijven in een grote slakom. Maak de salade aan met de dressing.

  3. 3

    Snijd de broodjes met een scherp mes een stukje open en duw het broodkruim in het broodje of haal het eruit.

  4. 4

    Vul de broodjes met de salade en de plakjes rosbief. Serveer ze onmiddellijk.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.