Recept

Noedelsalade met tuinerwtjes, komkommer en kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking. Zet opzij. Blancheer of stoom de peulen met de erwtjes beetgaar, in 1 à 2 minuten.

  2. 2

    Bestrijk de kipfilets met de rode currypasta. Bak ze 3 minuten aan elke kant in olijfolie. Draai het vuur lager en laat nog 8 à 10 minuten verder garen of tot de kip volledig gaar is. Snij in plakjes.

  3. 3

    Snij de komkommer met een mandoline of dunschiller in fijne linten.

  4. 4

    Doe de erwten, de komkommer, de munt en de noedels in een kom en meng. Roer de kokosmelk met de vissaus en het limoensap tot een dressing. Giet over het slaatje en hussel door elkaar.

  5. 5

    Maak de blaadjes sla los, schik er enkele in een kom. Vul met de noedelsla en leg er een paar plakjes kip op. Serveer met de rest van de dressing.

  6. 6

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Noedelsalade met tuinerwtjes, komkommer en kip

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!