Italiaanse wrap met pesto, parmaham en champignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Italiaanse wrap met pesto, parmaham en champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Eens iets anders dan een belegde boterham.

bereiding
  1. 1

    Bestrijk de wrap met een dun laagje kant-en-klare pesto.

  2. 2

    Beleg met gespoelde en gedroogde rucola.

  3. 3

    Snij de champignons in plakjes en leg ze op de wrap met rucola.

  4. 4

    Beleg met een paar plakjes parmaham.

  5. 5

    Werk af met parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bestrijk de wrap met een dun laagje kant-en-klare pesto.

  2. 2

    Beleg met gespoelde en gedroogde rucola.

  3. 3

    Snij de champignons in plakjes en leg ze op de wrap met rucola.

  4. 4

    Beleg met een paar plakjes parmaham.

  5. 5

    Werk af met parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.