Griekse kippenrolletjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Griekse kippenrolletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Leg de kippenbilfilets tussen twee vellen plasticfolie en sla ze voorzichtig wat platter. Snij ¾ van de feta in 8 repen, verdeel over de filets, kruid met peper en zout. Rol ze op en leg er een takje rozemarijn en tijm op. Bind vast met keukentouw.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg de rolletjes erin. Snij de citroen in partjes en leg ze bij de kip. Besprenkel ze met olijfolie en zet 20 à 25 minuten in de oven, of tot de kip gaar is.

  3. 3

    Snipper de sjalot en de knoflook. Fruit in wat olijfolie. Spoel de spinazie en voeg ‘m eraan toe. Roerbak kort.

  4. 4

    Verdeel de kiprolletjes over de borden, leg er de spinazie bij en verkruimel er het restje feta over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Leg de kippenbilfilets tussen twee vellen plasticfolie en sla ze voorzichtig wat platter. Snij ¾ van de feta in 8 repen, verdeel over de filets, kruid met peper en zout. Rol ze op en leg er een takje rozemarijn en tijm op. Bind vast met keukentouw.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg de rolletjes erin. Snij de citroen in partjes en leg ze bij de kip. Besprenkel ze met olijfolie en zet 20 à 25 minuten in de oven, of tot de kip gaar is.

  3. 3

    Snipper de sjalot en de knoflook. Fruit in wat olijfolie. Spoel de spinazie en voeg ‘m eraan toe. Roerbak kort.

  4. 4

    Verdeel de kiprolletjes over de borden, leg er de spinazie bij en verkruimel er het restje feta over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.