Gegrilde zwaardvis met gekaramelliseerde spruitjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde zwaardvis met gekaramelliseerde spruitjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Roerbak de spruitjes gaar in olijfolie met de knoflook en salie.

  2. 2

    Voeg balsamicoazijn, honing, peper en zout toe en schep goed om. Laat even karamelliseren.

  3. 3

    Smeer intussen de vissteaks in met een beetje olijfolie en gril ze in de grillpan op een hoog vuur 2 minuten aan elke kant.

  4. 4

    Breng op smaak met peper, zout, enkele druppels limoensap en een beetje geraspte limoenschil.

  5. 5

    Serveer de gegrilde vis met de spruitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Roerbak de spruitjes gaar in olijfolie met de knoflook en salie.

  2. 2

    Voeg balsamicoazijn, honing, peper en zout toe en schep goed om. Laat even karamelliseren.

  3. 3

    Smeer intussen de vissteaks in met een beetje olijfolie en gril ze in de grillpan op een hoog vuur 2 minuten aan elke kant.

  4. 4

    Breng op smaak met peper, zout, enkele druppels limoensap en een beetje geraspte limoenschil.

  5. 5

    Serveer de gegrilde vis met de spruitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.