Tomatensoep met liefde gemaakt
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tomatensoep met liefde gemaakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Spuit er een roomhartje in!

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de groenten schoon. Snij de paprika en de wortel in blokjes. Hak de ui en de knoflook. Stoof ze samen glazig in olijfolie. Doe er de tomatenpuree bij en roerbak even.

  2. 2

    Doe er dan ook de tomaten, bouillon, rozemarijn en het paprikapoeder bij en breng aan de kook. Zet het deksel op de pan en laat ongeveer 30 minuten zachtjes sudderen.

  3. 3

    Mix de soep en breng opnieuw aan de kook. Breng op smaak met peper, zout en eventueel een snuifje suiker.

  4. 4

    klop de slagroom stijf, doe 'm in een spuitzak.

  5. 5

    Verdeel de soep over kommetjes en spuit er een roomhartje in. Serveer met een knapperig stukje brood of stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de groenten schoon. Snij de paprika en de wortel in blokjes. Hak de ui en de knoflook. Stoof ze samen glazig in olijfolie. Doe er de tomatenpuree bij en roerbak even.

  2. 2

    Doe er dan ook de tomaten, bouillon, rozemarijn en het paprikapoeder bij en breng aan de kook. Zet het deksel op de pan en laat ongeveer 30 minuten zachtjes sudderen.

  3. 3

    Mix de soep en breng opnieuw aan de kook. Breng op smaak met peper, zout en eventueel een snuifje suiker.

  4. 4

    klop de slagroom stijf, doe 'm in een spuitzak.

  5. 5

    Verdeel de soep over kommetjes en spuit er een roomhartje in. Serveer met een knapperig stukje brood of stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.