Recept

Kippenboutjes met spek en erwten- en boontjespuree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar in lichtgezouten water. Blancheer de boontjes en de erwtjes beetgaar in een aparte kookpot.

  2. 2

    Rol rond elk boutje een sneetje spek. Leg de boutjes in een ingevette ovenschaal. Besprenkel met wat olijfolie en zet ze gedurende 35 minuten in de oven.

  3. 3

    Giet de aardappelen af en pureer ze met de melk, boter, nootmuskaat, peper en zout. Snij de boontjes in kleine stukjes en meng met de erwten door de puree.

  4. 4

    Serveer de puree met de kippenbouten, lepel er nog wat braadjus van de kip over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kippenboutjes met spek en erwten- en boontjespuree

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!