Stoofpotje van rog met spinazie en tomaat
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Stoofpotje van rog met spinazie en tomaat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit receptje kun je met veel verschillende vissoorten maken. Maak het in eenpersoons ovenschaaltjes, dat serveert makkelijk.

bereiding
  1. 1

    Snipper de knoflook en de sjalot. Fruit ze in olijfolie en doe er de tomatenblokjes en de witte wijn bij. Laat even koken. Laat de spinazie kort meestoven. Breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Kruid de rogf ilet aan de kant waar het vel zat, rol de f ilet op en leg er een ansjovisje omheen. Steek de rolletjes vast met een prikker en stop een takje rozemarijn onder het ansjovisje

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de groenten over 4 ovenschaaltjes en leg er wat blaadjes basilicum bij. Leg in elk schaaltje een rolletje rog. Besprenkel de vis en de groenten met wat extra olijfolie en zet 15 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snipper de knoflook en de sjalot. Fruit ze in olijfolie en doe er de tomatenblokjes en de witte wijn bij. Laat even koken. Laat de spinazie kort meestoven. Breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Kruid de rogf ilet aan de kant waar het vel zat, rol de f ilet op en leg er een ansjovisje omheen. Steek de rolletjes vast met een prikker en stop een takje rozemarijn onder het ansjovisje

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de groenten over 4 ovenschaaltjes en leg er wat blaadjes basilicum bij. Leg in elk schaaltje een rolletje rog. Besprenkel de vis en de groenten met wat extra olijfolie en zet 15 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.