Couscous met merguez en ratatouille
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Couscous met merguez en ratatouille

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk uit een tajine

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak alle groenten schoon. Snij de paprika ‘s in reepjes. Snij de courgette, aubergine en venkel in blokjes. Snij de uien in ringen. Plet de knoflook.

  2. 2

    Stoof de groenten samen in 2 el olijfolie. Doe er de knoflook bij. Kruid met peper en zout. Blus met 1 el water, dek af en laat 10 minuten zacht stoven.

  3. 3

    Bak de worstjes in wat olijfolie.

  4. 4

    Meng de couscous met een snuifje zout in een diepe kom. Schenk er 2 koppen kokendheet water bij. Dek meteen af en laat 3 minuten onaangeroerd staan.

  5. 5

    Roer de couscous los met een vork en roer er 1 el olie door. Serveer hem met de ratatouille en de worstjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak alle groenten schoon. Snij de paprika ‘s in reepjes. Snij de courgette, aubergine en venkel in blokjes. Snij de uien in ringen. Plet de knoflook.

  2. 2

    Stoof de groenten samen in 2 el olijfolie. Doe er de knoflook bij. Kruid met peper en zout. Blus met 1 el water, dek af en laat 10 minuten zacht stoven.

  3. 3

    Bak de worstjes in wat olijfolie.

  4. 4

    Meng de couscous met een snuifje zout in een diepe kom. Schenk er 2 koppen kokendheet water bij. Dek meteen af en laat 3 minuten onaangeroerd staan.

  5. 5

    Roer de couscous los met een vork en roer er 1 el olie door. Serveer hem met de ratatouille en de worstjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.