Spiesjes van gegrilde biet en lente-ui
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spiesjes van gegrilde biet en lente-ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de lente-uien. Spoel en schil de bietjes en de raapjes. Snij in partjes. Blancheer ze enkele minuten in lichtgezouten water, giet af.

  2. 2

    Laat de mozzarella goed uitlekken en snij in partjes.

  3. 3

    Pel en snipper het sjalotje. Meng samen met de rest van de ingrediënten voor de vinaigrette in een kom.

  4. 4

    rijg de bietjes en raapjes afwisselend aan spiesjes. Bestrijk de spiesjes en lenteuien met olijfolie. gril ze 2 minuten aan elke kant.

  5. 5

    Serveer de spiesjes met de mozzarella en de sla.

  6. 6

    Besprenkel met vinaigrette. Serveer er het ciabattabrood bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de lente-uien. Spoel en schil de bietjes en de raapjes. Snij in partjes. Blancheer ze enkele minuten in lichtgezouten water, giet af.

  2. 2

    Laat de mozzarella goed uitlekken en snij in partjes.

  3. 3

    Pel en snipper het sjalotje. Meng samen met de rest van de ingrediënten voor de vinaigrette in een kom.

  4. 4

    rijg de bietjes en raapjes afwisselend aan spiesjes. Bestrijk de spiesjes en lenteuien met olijfolie. gril ze 2 minuten aan elke kant.

  5. 5

    Serveer de spiesjes met de mozzarella en de sla.

  6. 6

    Besprenkel met vinaigrette. Serveer er het ciabattabrood bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.