Recept

Spiesjes van gegrilde biet en lente-ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de lente-uien. Spoel en schil de bietjes en de raapjes. Snij in partjes. Blancheer ze enkele minuten in lichtgezouten water, giet af.

  2. 2

    Laat de mozzarella goed uitlekken en snij in partjes.

  3. 3

    Pel en snipper het sjalotje. Meng samen met de rest van de ingrediënten voor de vinaigrette in een kom.

  4. 4

    rijg de bietjes en raapjes afwisselend aan spiesjes. Bestrijk de spiesjes en lenteuien met olijfolie. gril ze 2 minuten aan elke kant.

  5. 5

    Serveer de spiesjes met de mozzarella en de sla.

  6. 6

    Besprenkel met vinaigrette. Serveer er het ciabattabrood bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spiesjes van gegrilde biet en lente-ui

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!