Recept

Saté van kipgehakt met taboulé

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smakelijke spiesjes

bereiding
  1. 1

    Meng het gehakt met de helft van het paneermeel, het ei, de sjalot, de peterselie, een snuifje chili, paprikapoeder, peper en zout. Vorm er 8 worstjes van en wentel ze door de rest van het paneermeel.

  2. 2

    Snij de paprika voor de spiesjes in stukken. Prik ze samen met het vlees aan spiesjes.

  3. 3

    Maak de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de korrels los met een vork.

  4. 4

    Maak de groenten schoon. Snij de lente-ui in ringetjes, de komkommer en paprika in miniblokjes. Schep alles door de couscous, samen met de kruiden, 2 eetlepels maïsolie en het citroensap. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Bestrijk het barbecuerooster met olie en gril de spiesjes goudbruin. Serveer ze met de tabouleh.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Saté van kipgehakt met taboulé

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!