Recept

Lasagne met tarbot en paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de paprika’s schoon, snij ze in brede repen. Spoel de venkel, snij hem in fijne plakken. Halveer de lente-uitjes in de lengte. Pel de knoflook, snipper hem fijn.

  2. 2

    Stoof de groenten aan in wat olijfolie. Doe er de knoflook bij, kruid met peper en zout. Blus met 2 eetlepels water. Dek af en laat 10 minuten zacht stoven. Meng met de kappertjes. Hou warm.

  3. 3

    Snij de tarbotfilet in 8 stukken. Breng de bouillon tot tegen het kookpunt. Leg er de stukken vis in. Laat 3 minuten pocheren. Schep ze met een schuimspaan uit de bouillon en hou ze warm onder aluminiumfolie.

  4. 4

    Halveer de lasagnevellen. Kook ze 3 minuten in gezouten water. Laat ze opdrogen op een keukenhanddoek.

  5. 5

    Laat de visbouillon tot de helft inkoken. Doe er de room bij. Laat nogmaals tot de helft inkoken. Breng op smaak met peper en zout.

  6. 6

    Neem 4 borden en maak een lasagne met een lasagnevel, een stuk vis, gestoofde groenten, weer een lasagnevel, vis en groenten. Eindig met een vel lasagne.

  7. 7

    Lepel er de hete saus over. Werk af met een plukje dille (of venkelgroen).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lasagne met tarbot en paprika
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Maak de paprika’s schoon, snij ze in brede repen. Spoel de venkel, snij hem in fijne plakken. Halveer de lente-uitjes in de lengte. Pel de knoflook, snipper hem fijn.

  2. 2

    Stoof de groenten aan in wat olijfolie. Doe er de knoflook bij, kruid met peper en zout. Blus met 2 eetlepels water. Dek af en laat 10 minuten zacht stoven. Meng met de kappertjes. Hou warm.

  3. 3

    Snij de tarbotfilet in 8 stukken. Breng de bouillon tot tegen het kookpunt. Leg er de stukken vis in. Laat 3 minuten pocheren. Schep ze met een schuimspaan uit de bouillon en hou ze warm onder aluminiumfolie.

  4. 4

    Halveer de lasagnevellen. Kook ze 3 minuten in gezouten water. Laat ze opdrogen op een keukenhanddoek.

  5. 5

    Laat de visbouillon tot de helft inkoken. Doe er de room bij. Laat nogmaals tot de helft inkoken. Breng op smaak met peper en zout.

  6. 6

    Neem 4 borden en maak een lasagne met een lasagnevel, een stuk vis, gestoofde groenten, weer een lasagnevel, vis en groenten. Eindig met een vel lasagne.

  7. 7

    Lepel er de hete saus over. Werk af met een plukje dille (of venkelgroen).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!