Pizza met brie en aardappel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizza met brie en aardappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een onverwachte topcombinatie!

bereiding

    voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de aardappelen, snij ze in flinterdunne plakjes. Pel de ui, snij in fijne ringen. Pel en snipper de knoflook. Haal de tijm van de takjes.

  2. 2

    Meng de aardappelen met de ui, de knoflook, een flinke scheut olijfolie, peper en zout.

  3. 3

    Leg de deegcirkels op een groot vel bakpapier op de bakplaat. Bestrijk ze met de kruidenkaas en verdeel daarover het aardappel-ui mengsel. Zet de pizza's 15 minuten in de oven

  4. 4

    Snij de brie in plakken. Haal de pizza's uit de oven en verdeel er de brie over. Bestrooi met de tijm en flink wat peper. Zet nog 5 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de aardappelen, snij ze in flinterdunne plakjes. Pel de ui, snij in fijne ringen. Pel en snipper de knoflook. Haal de tijm van de takjes.

  2. 2

    Meng de aardappelen met de ui, de knoflook, een flinke scheut olijfolie, peper en zout.

  3. 3

    Leg de deegcirkels op een groot vel bakpapier op de bakplaat. Bestrijk ze met de kruidenkaas en verdeel daarover het aardappel-ui mengsel. Zet de pizza's 15 minuten in de oven

  4. 4

    Snij de brie in plakken. Haal de pizza's uit de oven en verdeel er de brie over. Bestrooi met de tijm en flink wat peper. Zet nog 5 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.