Recept

Pizza met brie en aardappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een onverwachte topcombinatie!

bereiding

    voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de aardappelen, snij ze in flinterdunne plakjes. Pel de ui, snij in fijne ringen. Pel en snipper de knoflook. Haal de tijm van de takjes.

  2. 2

    Meng de aardappelen met de ui, de knoflook, een flinke scheut olijfolie, peper en zout.

  3. 3

    Leg de deegcirkels op een groot vel bakpapier op de bakplaat. Bestrijk ze met de kruidenkaas en verdeel daarover het aardappel-ui mengsel. Zet de pizza's 15 minuten in de oven

  4. 4

    Snij de brie in plakken. Haal de pizza's uit de oven en verdeel er de brie over. Bestrooi met de tijm en flink wat peper. Zet nog 5 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pizza met brie en aardappel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de aardappelen, snij ze in flinterdunne plakjes. Pel de ui, snij in fijne ringen. Pel en snipper de knoflook. Haal de tijm van de takjes.

  2. 2

    Meng de aardappelen met de ui, de knoflook, een flinke scheut olijfolie, peper en zout.

  3. 3

    Leg de deegcirkels op een groot vel bakpapier op de bakplaat. Bestrijk ze met de kruidenkaas en verdeel daarover het aardappel-ui mengsel. Zet de pizza's 15 minuten in de oven

  4. 4

    Snij de brie in plakken. Haal de pizza's uit de oven en verdeel er de brie over. Bestrooi met de tijm en flink wat peper. Zet nog 5 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!