Braadworst in bladerdeeg
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Braadworst in bladerdeeg

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met peperkoek en rozijnen

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de uien en snij ze in ringen.

  2. 2

    Kruid de worsten met peper en zout en braad ze rondom aan in olijfolie. Laat ze wat afkoelen.

  3. 3

    Fruit de uien glazig in olijfolie. Strooi er de rozemarijn bij.

  4. 4

    Leg op elk plakje deeg een worst. Verdeel er de uiringen en rozijnen over. Verkruimel er de peperkoek bij. Rol op.

  5. 5

    Bestrijk de rolletjes met losgeklopte eidooier en leg ze op een ingevette bakplaat. Zet 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de uien en snij ze in ringen.

  2. 2

    Kruid de worsten met peper en zout en braad ze rondom aan in olijfolie. Laat ze wat afkoelen.

  3. 3

    Fruit de uien glazig in olijfolie. Strooi er de rozemarijn bij.

  4. 4

    Leg op elk plakje deeg een worst. Verdeel er de uiringen en rozijnen over. Verkruimel er de peperkoek bij. Rol op.

  5. 5

    Bestrijk de rolletjes met losgeklopte eidooier en leg ze op een ingevette bakplaat. Zet 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.