Pannetje met worst en krieltjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pannetje met worst en krieltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Eenvoudig maar superlekker.

bereiding
  1. 1

    Borstel de krieltjes schoon en snij grotere exemplaren doormidden. Kook ze 15 minuten, in de schil, in gezouten water. Spoel de kruiden en hak fijn. Spoel de peultjes. Spoel de kerstomaatjes en snij ze doormidden. Giet de aardappeltjes af.

  2. 2

    Snij de worst in stukken van ± 3 cm. Bak ze goudbruin in wat boter, maar nog niet helemaal gaar. Voeg de gekookte aardappelen toe en roerbak tot ook de aardappelen beginnen te kleuren. Doe de peultjes en de kerstomaatjes erbij en roer- bak nog een paar minuten. Kruid met peper en zout, bestrooi met de gehakte kruiden en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Borstel de krieltjes schoon en snij grotere exemplaren doormidden. Kook ze 15 minuten, in de schil, in gezouten water. Spoel de kruiden en hak fijn. Spoel de peultjes. Spoel de kerstomaatjes en snij ze doormidden. Giet de aardappeltjes af.

  2. 2

    Snij de worst in stukken van ± 3 cm. Bak ze goudbruin in wat boter, maar nog niet helemaal gaar. Voeg de gekookte aardappelen toe en roerbak tot ook de aardappelen beginnen te kleuren. Doe de peultjes en de kerstomaatjes erbij en roer- bak nog een paar minuten. Kruid met peper en zout, bestrooi met de gehakte kruiden en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?