Zalm met roomkaas en citroen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zalm met roomkaas en citroen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een ovenplaat met bakpapier. Leg er de rauwe zalmfilets op. Snij het uiteinde van de asperges en halveer de champignons. Leg ze rond de stukken zalm. Besprenkel de groente met olijfolie. 

  3. 3

    Snij de citroen in plakken. Lepel wat van de roomkaas op de zalm en leg er twee plakjes citroen op. Kruid nog met peper en zout en zet 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  4. 4

    Giet de rijst af. Werk de zalm af met een takje oregano en serveer ‘m met de rijst en de gegrilde groenten. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een ovenplaat met bakpapier. Leg er de rauwe zalmfilets op. Snij het uiteinde van de asperges en halveer de champignons. Leg ze rond de stukken zalm. Besprenkel de groente met olijfolie. 

  3. 3

    Snij de citroen in plakken. Lepel wat van de roomkaas op de zalm en leg er twee plakjes citroen op. Kruid nog met peper en zout en zet 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  4. 4

    Giet de rijst af. Werk de zalm af met een takje oregano en serveer ‘m met de rijst en de gegrilde groenten. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.