Chocoladewafels
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocoladewafels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wie kan hier aan weerstaan?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Vermeng in een kom de gezeefde bloem en het gezeefde cacaopoeder. Boen de sinaasappel goed schoon. Rasp de helft van de schil. Pers de sinaasappel uit.

  2. 2

    Roer de boter met de suiker tot een romig mengsel. Doe er het sinaasappelsap en, een na een, de eieren bij. Roer telkens goed glad.

  3. 3

    Strooi er het bloem-cacaomengsel bij en bewerk tot een glad beslag.

  4. 4

    Laat het beslag een kwartier rusten op kamertemperatuur.

  5. 5

    Bak de wafels 2 minuten in een heet wafelijzer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Vermeng in een kom de gezeefde bloem en het gezeefde cacaopoeder. Boen de sinaasappel goed schoon. Rasp de helft van de schil. Pers de sinaasappel uit.

  2. 2

    Roer de boter met de suiker tot een romig mengsel. Doe er het sinaasappelsap en, een na een, de eieren bij. Roer telkens goed glad.

  3. 3

    Strooi er het bloem-cacaomengsel bij en bewerk tot een glad beslag.

  4. 4

    Laat het beslag een kwartier rusten op kamertemperatuur.

  5. 5

    Bak de wafels 2 minuten in een heet wafelijzer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.