Aardappelen met groene asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelen met groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker, eenvoudig en volledig vegan

bereiding
  1. 1

    Spoel de aardappelen en stoom ze gaar. Pel ze, laat ze afkoelen en snij ze in plakken.

  2. 2

    Snij het onderste harde deel van de asperges weg en snij de rest in schuine stukken van 2 cm lang.

  3. 3

    Pel de sjalot en snipper fijn. Bak ze samen met de asper- ges lichtjes bruin in 1 eetlepel hete olie. Blus met de bouil- lon en de azijn, kruid met peper en zout en laat afgedekt in 5 minuten beetgaar stoven.

  4. 4

    Schep de asperges samen met de mosterd door de aard- appelen. Meng de rest van de olie door de aardappel- aspergesalade en breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de aardappelen en stoom ze gaar. Pel ze, laat ze afkoelen en snij ze in plakken.

  2. 2

    Snij het onderste harde deel van de asperges weg en snij de rest in schuine stukken van 2 cm lang.

  3. 3

    Pel de sjalot en snipper fijn. Bak ze samen met de asper- ges lichtjes bruin in 1 eetlepel hete olie. Blus met de bouil- lon en de azijn, kruid met peper en zout en laat afgedekt in 5 minuten beetgaar stoven.

  4. 4

    Schep de asperges samen met de mosterd door de aard- appelen. Meng de rest van de olie door de aardappel- aspergesalade en breng op smaak met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.