Aardappelsoep
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelsoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en de wortelen en pel de knoflook. Snij de aardappelen in blokjes, de wortelen in plakjes en hak de knoflook fijn.

  2. 2

    Halveer de prei in de lengte, spoel en snij in repen.

  3. 3

    Bak het gehakt rul in een kookpot met hete olie. Laat de groenten even meestoven en blus met de bouillon. Laat ongeveer 20 minuten zachtjes sudderen.

  4. 4

    Giet er de room bij, breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en de wortelen en pel de knoflook. Snij de aardappelen in blokjes, de wortelen in plakjes en hak de knoflook fijn.

  2. 2

    Halveer de prei in de lengte, spoel en snij in repen.

  3. 3

    Bak het gehakt rul in een kookpot met hete olie. Laat de groenten even meestoven en blus met de bouillon. Laat ongeveer 20 minuten zachtjes sudderen.

  4. 4

    Giet er de room bij, breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.