Penne met erwtjes en chorizo
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Penne met erwtjes en chorizo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook en snij in fijne plakjes. Pel de sjalot en snij in ringen.

  2. 2

    Snij de chorizo in plakjes en fruit ze aan in olijfolie. Voeg de knoflook en de sjalot toe en bak nog 1 minuut mee.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en hou wat van het kookvocht apart.

  4. 4

    Blancheer de erwtjes kort in gezouten water. Giet af en spoel onder ijskoud water.

  5. 5

    Meng de pasta met de erwtjes en de chorizomix. Breng op smaak met geraspte citroenschil, citroensap, peper en zout. Serveer met parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook en snij in fijne plakjes. Pel de sjalot en snij in ringen.

  2. 2

    Snij de chorizo in plakjes en fruit ze aan in olijfolie. Voeg de knoflook en de sjalot toe en bak nog 1 minuut mee.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en hou wat van het kookvocht apart.

  4. 4

    Blancheer de erwtjes kort in gezouten water. Giet af en spoel onder ijskoud water.

  5. 5

    Meng de pasta met de erwtjes en de chorizomix. Breng op smaak met geraspte citroenschil, citroensap, peper en zout. Serveer met parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.