Meringue
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Meringue

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Klop de eiwitten schuimig. Voeg geleidelijk de suiker toe en klop tot pieken. Werk zo alle suiker met de eiwitten op tot een stevig glanzend schuim.

  2. 2

    Schep het mengsel in een spuitzak.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 100°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

  4. 4

    Vorm kleine toefjes of schuimpjes op de bakplaat (gebruik eventueel twee bakplaten). Bak de meringues onge- veer 1 uur in de oven, naargelang de grootte, of tot ze vanbuiten krokant, maar binnenin nog wat zacht zijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop de eiwitten schuimig. Voeg geleidelijk de suiker toe en klop tot pieken. Werk zo alle suiker met de eiwitten op tot een stevig glanzend schuim.

  2. 2

    Schep het mengsel in een spuitzak.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 100°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

  4. 4

    Vorm kleine toefjes of schuimpjes op de bakplaat (gebruik eventueel twee bakplaten). Bak de meringues onge- veer 1 uur in de oven, naargelang de grootte, of tot ze vanbuiten krokant, maar binnenin nog wat zacht zijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.