Recept

Risotto met spinaziepesto en noten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Mix de ingrediënten voor de spinaziepesto, voeg olijfolie toe tot de gewenste dikte van de pesto, kruid met peper en zout en zet koel weg tot gebruik.

  2. 2

    Fruit de ui glazig. Voeg de rijst toe en bak deze mee tot de korrels glazig zijn. Schenk er een pollepel van de warme bouillon bij en roer goed tot alle vloeistof is opgenomen. Herhaal tot de bouillon op is en de rijst al dente is. Reken op een kooktijd van ± 18 minuten.

  3. 3

    Borstel de paddenstoelen schoon. Snij grotere exemplaren in stukken. Roerbak ze 3 à 5 minuten en bestrooi ze met peper en zout.

  4. 4

    Neem de rijst van het vuur. Voeg de paddenstoelen, kaas, peterselie en een klontje boter toe en laat de risotto nog 2 minuten wellen.

  5. 5

    Maak de snijbiet schoon en stoof gaar. Werk de risotto af met de snijbiet, de spinaziepesto, de noten en geraspte parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Risotto met spinaziepesto en noten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!