Recept

Varkensspiesjes met tzatziki en Griekse salade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Doe de Griekse yoghurt in een kom. Pel de knoflook, pers ’m bij de yoghurt. Spoel de komkommer, halveer ’m in de lengte en schraap er met een koffielepel de zaadjes uit. Rasp de komkommer bij de yoghurt. Voeg de kruiden, het zout en een scheutje olijfolie toe. Schep om. Bewaar in de koelkast.

  2. 2

    Spoel de tomaten en snij ze in partjes. Spoel de komkom- mer, halveer ’m in de lengte, schraap er met een koffielepel de zaadjes uit en snij in plak- ken. Pel de rode ui, snij ’m in ringen. Meng de groenten met de olijven, de oregano en een scheutje olijfolie.

  3. 3

    Bestrijk de spiesjes met olijf- olie, bak ze in de grillpan goud- bruin. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Varkensspiesjes met tzatziki en Griekse salade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!