Recept

Opgerolde bladerdeegsticks met rode besjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Bedek een ovenschaal met bakpapier. Haal de plakjes bladerdeeg uit de vriezer en spreid ze uit op het werkvlak.

  2. 2

    Besmeer de velletjes met de ricotta en snij elk velletje in reepjes van ongeveer 1,5 cm breed. Plet 3⁄4 van de rode bes- sen en verdeel de pulp over de reepjes. Draai iedere reep tot een stick en leg ze op het bak- papier. Laat voldoende plaats tussen de sticks.

  3. 3

    Klop het ei los en bestrijk de stickjes er licht mee. Zet
    12 minuten in de oven tot de sticks mooi goudbruin zijn. Haal uit de oven en laat even afkoelen.

  4. 4

    Roer de frambozen- coulis door de yoghurt, maar meng niet hele- maal. Serveer de sticks met de rest van de bes- jes, de yoghurt en enkele blaadjes verse munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Opgerolde bladerdeegsticks met rode besjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!