Recept

Lamskroontje met kruidige quinoa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de ingrediënten voor de dressing. Zet opzij.

  2. 2

    Meng de olijfolie, het vierkruidenpoeder en de honing en bestrijk de lamskroontjes ermee. Leg het vlees op een bakplaat en laat 12 à 15 minuten roosteren. De kerntem- peratuur moet 55°C zijn, controleer die met een vleesthermometer. Haal het vlees uit de oven en laat het 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.

  3. 3

    Breng de bouillon aan de kook, doe de quinoa erbij en laat 7 minuten koken of volg de aanwijzingen op de verpakking. Giet de eventueel overtollige bouillon af.

  4. 4

    Meng de kruiden, zeste, nootjes, pitten en veenbessen door de quinoa en werk af met de dressing. Serveer met het lamskroontje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!