Pizzetta met broccoli en mozzarella
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizzetta met broccoli en mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vandaag veggiedag!

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 250°C. Verdeel de broccoli in roosjes. Spoel ze, blancheer ze 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en goed uitlekken in een vergiet. Laat de mozzarella uitlekken, snij de bolletjes in plakjes. Snij de zongedroogde tomaatjes in reepjes.

  2. 2

    Verdeel het pizzadeeg in vier porties. Rol het dun uit.

  3. 3

    Bestrijk de deegbodems met tomatensaus. Leg er de broccoliroosjes, de zongedroogde tomaatjes en de plakjes kaas op.

  4. 4

    Kruid met oregano en peper uit de molen. Besprenkel lichtjes met olijfolie. Zet 5 minuten onderaan in de oven en serveer warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 250°C. Verdeel de broccoli in roosjes. Spoel ze, blancheer ze 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en goed uitlekken in een vergiet. Laat de mozzarella uitlekken, snij de bolletjes in plakjes. Snij de zongedroogde tomaatjes in reepjes.

  2. 2

    Verdeel het pizzadeeg in vier porties. Rol het dun uit.

  3. 3

    Bestrijk de deegbodems met tomatensaus. Leg er de broccoliroosjes, de zongedroogde tomaatjes en de plakjes kaas op.

  4. 4

    Kruid met oregano en peper uit de molen. Besprenkel lichtjes met olijfolie. Zet 5 minuten onderaan in de oven en serveer warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.