Calzone
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Calzone

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dichtgevouwen pizza

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Pel en snipper de uien en de knoflook. Fruit ze glazig in olijfolie. Roer er vervolgens de tomatenpuree, ketchup en Italiaanse kruiden door.

  2. 2

    Verdeel de broccoli in miniroosjes en kook of stoom ze beetgaar. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  3. 3

    Bestrijk het pizzadeeg met de tomatenpuree. Verdeel over de helft ervan de uitjesmix en de broccoli. Bestrooi met de mozzarella en vouw er de andere helft over. Druk de randen goed aan met een vork. Bevochtig lichtjes met een beetje water.

  4. 4

    Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Pel en snipper de uien en de knoflook. Fruit ze glazig in olijfolie. Roer er vervolgens de tomatenpuree, ketchup en Italiaanse kruiden door.

  2. 2

    Verdeel de broccoli in miniroosjes en kook of stoom ze beetgaar. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  3. 3

    Bestrijk het pizzadeeg met de tomatenpuree. Verdeel over de helft ervan de uitjesmix en de broccoli. Bestrooi met de mozzarella en vouw er de andere helft over. Druk de randen goed aan met een vork. Bevochtig lichtjes met een beetje water.

  4. 4

    Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif 35 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.