Recept

Crème fraîche met aardbeien en toast

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassend paasdessert!

bereiding
  1. 1

    Prik met een kurkentrekker een gaatje in de bovenkant van 6 eieren. Breek kleine stukjes schaal af tot het gat groot genoeg is om het ei leeg te maken. Laat het ei leeglopen en breek de schaal voorzichtig nog wat verder open. Spoel de eitjes met stromend water en laat ze een half uur weken in een kom met heet zout water. Gebruik 3 eetlepels zout voor 1 liter water. Spoel de eierschalen eerst met azijn en daarna met water. Laat ze uitlekken

  2. 2

    Roer de honing door de crème fraîche.

  3. 3

    Plet de aardbeien met een vork.

  4. 4

    Toast het sneetje brood en snij het in 6 plakjes.

  5. 5

    Vul de eierschelpen met een laagje crème fraîche, een laagje aardbeien en weer een laagje crème fraîche. Werk af met aardbeien en een toastje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Crème fraîche met aardbeien en toast

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!