Recept

Linguine met paksoi met gorgonzolasaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kan ook met andere pasta

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de paksoi in reepjes, spoel ze en laat ze goed uitlekken in een vergiet. Pel de knoflook en snij in fijne plakjes. Snij de gorgonzola in blokjes.

  2. 2

    Bak de knoflook kort in de hete olie. Doe er de paksoi bij. Roerbak 1 minuut. Giet er de groentebouillon bij. Kruid met peper en zout. Laat 5 minuten sudderen.

  3. 3

    Verwarm de room. Doe er de kaasblokjes bij en roer tot ze gesmolten zijn. Kruid naar smaak met peper uit de molen.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet ze af en vermeng ze meteen met de groente en de gorgonzolasaus.

  5. 5

    Verdeel over warme borden en werk af met vers basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Linguine met paksoi met gorgonzolasaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!