• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Decadente chocolate chips taart

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. 2

    Leg het zanddeeg in een ronde taartvorm. Vouw de randen een beetje dubbel en prik er een paar gaatjes in.

  3. 3

    Klop de eieren luchtig met beide suikersoorten gedurende 10 minuten met een keukenrobot.

  4. 4

    Voeg op een lage stand de bloem en de zachte boter en als laatste de gehakte walnoten en de chocoladedruppels.

  5. 5

    Doe het beslag in de taart en bak de taart 45 minuten in de voorverwarmde oven. Laat 30 minuten afkoelen en snij dan pas in stukken. Lekker met een bolletje vanille-ijs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. 2

    Leg het zanddeeg in een ronde taartvorm. Vouw de randen een beetje dubbel en prik er een paar gaatjes in.

  3. 3

    Klop de eieren luchtig met beide suikersoorten gedurende 10 minuten met een keukenrobot.

  4. 4

    Voeg op een lage stand de bloem en de zachte boter en als laatste de gehakte walnoten en de chocoladedruppels.

  5. 5

    Doe het beslag in de taart en bak de taart 45 minuten in de voorverwarmde oven. Laat 30 minuten afkoelen en snij dan pas in stukken. Lekker met een bolletje vanille-ijs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.