Chocolate Chip Brownies
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocolate Chip Brownies

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De brownies uit 'Leila Bakt'

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Klop de boter en suiker licht en romig.

  3. 3

    Roer het cacaopoeder en de stroop eronder.

  4. 4

    Meng er een voor een de eieren door en vervolgens beetje bij beetje de bloem.

  5. 5

    Hak de chocola grof en meng hem met de walnoten door het deeg.

  6. 6

    Bekleed een vierkante bakvorm van 30 x 30 centimeter met bakpapier en doe het deeg erin.

  7. 7

    Bak het gebak in het midden van de oven 15-25 minuten of tot een prikker die je in het midden steekt er enigszins plakkerig uitkomt.

  8. 8

    Laat het gebak afkoelen

  9. 9

    Breng voor de glazuur de slagroom aan de kook met de melk, de stroop en het gemberpoeder. Neem de pan van het vuur.

  10. 10

    Hak de chocolade fijn en roer hem door de warme melk tot alle chocolade is gesmolten.

  11. 11

    Strijk het glazuur over het gebak en strooi er hele walnoten over. Laat het gebak in de koelkast opstijven. Snijd het voor het serveren in vierkantjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Klop de boter en suiker licht en romig.

  3. 3

    Roer het cacaopoeder en de stroop eronder.

  4. 4

    Meng er een voor een de eieren door en vervolgens beetje bij beetje de bloem.

  5. 5

    Hak de chocola grof en meng hem met de walnoten door het deeg.

  6. 6

    Bekleed een vierkante bakvorm van 30 x 30 centimeter met bakpapier en doe het deeg erin.

  7. 7

    Bak het gebak in het midden van de oven 15-25 minuten of tot een prikker die je in het midden steekt er enigszins plakkerig uitkomt.

  8. 8

    Laat het gebak afkoelen

  9. 9

    Breng voor de glazuur de slagroom aan de kook met de melk, de stroop en het gemberpoeder. Neem de pan van het vuur.

  10. 10

    Hak de chocolade fijn en roer hem door de warme melk tot alle chocolade is gesmolten.

  11. 11

    Strijk het glazuur over het gebak en strooi er hele walnoten over. Laat het gebak in de koelkast opstijven. Snijd het voor het serveren in vierkantjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.