• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

VIDEO: Chorizo bolognese met spaghetti en burrata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook en sjalot.

  2. 2

    Snij de chorizo in kleine blokjes.

  3. 3

    Bak de chorizo met de sjalot en knoflook in een pan met wat olijfolie.

  4. 4

    Voeg de tomatenblokjes, rode pesto, melk en rode wijn toe. Breng op smaak met de gedroogde kruiden, peper en zout en cayennepeper. Laat 15 minuten onder deksel pruttelen.

  5. 5

    Kook de pasta gaar in gezouten water, volgens de instructies op de verpakking.

  6. 6

    Snij de rauwe ham tot snippers. Maal het zuurdesembrood fijn in een keukenrobot, voeg hamsnippers, salieblaadjes en pistachenoten toe, hak fijn.

  7. 7

    Bak de crumble krokant in een apart pannetje.

  8. 8

    Serveer de fetuccine met de chorizobolognese. Verdeel er de zachte burrata , de crumble en manchego over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook en sjalot.

  2. 2

    Snij de chorizo in kleine blokjes.

  3. 3

    Bak de chorizo met de sjalot en knoflook in een pan met wat olijfolie.

  4. 4

    Voeg de tomatenblokjes, rode pesto, melk en rode wijn toe. Breng op smaak met de gedroogde kruiden, peper en zout en cayennepeper. Laat 15 minuten onder deksel pruttelen.

  5. 5

    Kook de pasta gaar in gezouten water, volgens de instructies op de verpakking.

  6. 6

    Snij de rauwe ham tot snippers. Maal het zuurdesembrood fijn in een keukenrobot, voeg hamsnippers, salieblaadjes en pistachenoten toe, hak fijn.

  7. 7

    Bak de crumble krokant in een apart pannetje.

  8. 8

    Serveer de fetuccine met de chorizobolognese. Verdeel er de zachte burrata , de crumble en manchego over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.