Recept

VIDEO: Chorizo bolognese met spaghetti en burrata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook en sjalot.

  2. 2

    Snij de chorizo in kleine blokjes.

  3. 3

    Bak de chorizo met de sjalot en knoflook in een pan met wat olijfolie.

  4. 4

    Voeg de tomatenblokjes, rode pesto, melk en rode wijn toe. Breng op smaak met de gedroogde kruiden, peper en zout en cayennepeper. Laat 15 minuten onder deksel pruttelen.

  5. 5

    Kook de pasta gaar in gezouten water, volgens de instructies op de verpakking.

  6. 6

    Snij de rauwe ham tot snippers. Maal het zuurdesembrood fijn in een keukenrobot, voeg hamsnippers, salieblaadjes en pistachenoten toe, hak fijn.

  7. 7

    Bak de crumble krokant in een apart pannetje.

  8. 8

    Serveer de fetuccine met de chorizobolognese. Verdeel er de zachte burrata , de crumble en manchego over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!