Aziatische zomersalade met komkommerspaghetti
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aziatische zomersalade met komkommerspaghetti

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng de limoensap, limoenzeste, vissaus, suiker, sesamolie en de rode pepertjes voor een vinaigrette. Bak de scampi’s gaar in een klein beetje olie, in 2 à 3 minuten aan elke kant. Blus met de helft van de vinaigrette.

  2. 2

    Spoel de komkommer en snij ‘m met een mandoline in fijne slierten. Voeg de rest van de vinaigrette toe en laat marineren.

  3. 3

    Week de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat gedurende 2 minuten doorzichtig en gaar worden. Spoel ze onder stromend koud water en laat ze goed uitlekken.

  4. 4

    Spoel en halveer de kerstomaatjes. Meng ze met de glasnoedels, lente-uitjes, verse kruiden, scampi’s en komkommerslierten. Verdeel ze over de borden en werk af met de gehakte pinda’s

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de limoensap, limoenzeste, vissaus, suiker, sesamolie en de rode pepertjes voor een vinaigrette. Bak de scampi’s gaar in een klein beetje olie, in 2 à 3 minuten aan elke kant. Blus met de helft van de vinaigrette.

  2. 2

    Spoel de komkommer en snij ‘m met een mandoline in fijne slierten. Voeg de rest van de vinaigrette toe en laat marineren.

  3. 3

    Week de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat gedurende 2 minuten doorzichtig en gaar worden. Spoel ze onder stromend koud water en laat ze goed uitlekken.

  4. 4

    Spoel en halveer de kerstomaatjes. Meng ze met de glasnoedels, lente-uitjes, verse kruiden, scampi’s en komkommerslierten. Verdeel ze over de borden en werk af met de gehakte pinda’s

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.