Pastinaaksoep met zeevruchten en hazelnoten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pastinaaksoep met zeevruchten en hazelnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Slurpen is toegestaan: met dit winters soepje heb je gegarandeerd succes aan je feesttafel! Warm aanbevolen door Libelle Lekker en Lidl Delicieux.

bereiding
  1. 1

    Schil de pastinaken en snij ze in blokjes. Hak de sjalot en het preiwit fijn.

  2. 2

    Stoof de groenten in de boter tot de sjalot glazig is.

  3. 3

    Blus met water, voeg de groentebouillonblokjes of -pasta toe, dek de pan af en breng aan de kook. Kook de groenten 25 minuten.

  4. 4

    Mix de soep glad met een staafmixer. Duw door een fijne zeef en kruid de soep met peper en fleur de sel.

  5. 5

    Plet de hazelnoten met een vijzel en meng ze onder de soep.

  6. 6

    Werk de pastinaaksoep af met de zeevruchten, kleine stukjes lente-ui en enkele druppels hazelnootolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de pastinaken en snij ze in blokjes. Hak de sjalot en het preiwit fijn.

  2. 2

    Stoof de groenten in de boter tot de sjalot glazig is.

  3. 3

    Blus met water, voeg de groentebouillonblokjes of -pasta toe, dek de pan af en breng aan de kook. Kook de groenten 25 minuten.

  4. 4

    Mix de soep glad met een staafmixer. Duw door een fijne zeef en kruid de soep met peper en fleur de sel.

  5. 5

    Plet de hazelnoten met een vijzel en meng ze onder de soep.

  6. 6

    Werk de pastinaaksoep af met de zeevruchten, kleine stukjes lente-ui en enkele druppels hazelnootolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.