Frozen yoghurt met papaja en siroop van schuimwijn
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Frozen yoghurt met papaja en siroop van schuimwijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Indruk maken op je gasten doe je met dit goddelijk nagerecht. Ze zullen er zonder twijfel voor smelten! Warm aanbevolen door Libelle Lekker en Lidl Delicieux.

bereiding
  1. 1

    Klop de slagroom half op.

  2. 2

    Meng de Griekse yoghurt met 50 g suiker en de in blokjes gesneden papaja.

  3. 3

    Spatel er de opgeklopte slagroom onder, schep in glazen of kommetjes en zet in de diepvriezer om op te stijven.

  4. 4

    Kook de schuimwijn met de rest van de suiker en grenadine in tot een lichte siroop.

  5. 5

    Giet de siroop over de frozen yoghurt en werk af met een toefje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop de slagroom half op.

  2. 2

    Meng de Griekse yoghurt met 50 g suiker en de in blokjes gesneden papaja.

  3. 3

    Spatel er de opgeklopte slagroom onder, schep in glazen of kommetjes en zet in de diepvriezer om op te stijven.

  4. 4

    Kook de schuimwijn met de rest van de suiker en grenadine in tot een lichte siroop.

  5. 5

    Giet de siroop over de frozen yoghurt en werk af met een toefje munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.