Chocoladestronk 'zwarte woud'
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocoladestronk 'zwarte woud'

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Zeef 2 eetlepels cacaopoeder bij het basisbeslag en bak vervolgens af volgens het recept. Ontrol de biscuit en besprenkel met de kirsch. Bestrijk met de confituur.

  2. 2

    Klop de room op met de poedersuiker. Doe ‘m in een spuitzak met rond spuitmondje.

  3. 3

    Spuit mooie toefjes van de room bovenop de kerststronk. Werk af met de gekonfijte kersen en chocoladeschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Zeef 2 eetlepels cacaopoeder bij het basisbeslag en bak vervolgens af volgens het recept. Ontrol de biscuit en besprenkel met de kirsch. Bestrijk met de confituur.

  2. 2

    Klop de room op met de poedersuiker. Doe ‘m in een spuitzak met rond spuitmondje.

  3. 3

    Spuit mooie toefjes van de room bovenop de kerststronk. Werk af met de gekonfijte kersen en chocoladeschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.