Traditionele chili con carne
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Traditionele chili con carne

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Makkelijk en lekker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de selder in boogjes en de wortelen in blokjes. Snipper de ui en hak de knoflook. Rasp de chocolade.

  2. 2

    Verhit wat olijfolie in een pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg het gehakt toe, laat even bakken en doe dan de selder, de wortelen en de chilivlokken erbij. Laat 10 minuten stoven.

  3. 3

    Voeg de gepelde tomaten en de bonen toe. Overgiet met de groentebouillon en laat 20 minuten sudderen.

  4. 4

    Voeg op het laatste de chocolade toe. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de selder in boogjes en de wortelen in blokjes. Snipper de ui en hak de knoflook. Rasp de chocolade.

  2. 2

    Verhit wat olijfolie in een pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg het gehakt toe, laat even bakken en doe dan de selder, de wortelen en de chilivlokken erbij. Laat 10 minuten stoven.

  3. 3

    Voeg de gepelde tomaten en de bonen toe. Overgiet met de groentebouillon en laat 20 minuten sudderen.

  4. 4

    Voeg op het laatste de chocolade toe. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.