• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Drumsticks met zelfgemaakte appelmoes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met stokbrood

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Meng de yoghurt met alle specerijen, knoflook, gember en breng op smaak met zeezout en peper. Bestrijk de drumsticks met de marinade, dek af en zet 1 uur in de koelkast.

  2. 2

    Verdeel de uienpartjes over de bodem van een ovenschaal en leg er de drumsticks op. Schuif een halfuurtje in de voorverwarmde oven tot de kip gaar is.

  3. 3

    Schil de appels en snij ze in blokjes. Breng ze samen met 150 ml water in de pan aan de kook en laat afgedekt een 20-tal minuutjes pruttelen. Roer de speculaas erdoor en breng eventueel nog op smaak met een snuifje suiker. Schep goed om en zet apart.

  4. 4

    Serveer de drumsticks met de appelmoes en de ui. Lekker met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Meng de yoghurt met alle specerijen, knoflook, gember en breng op smaak met zeezout en peper. Bestrijk de drumsticks met de marinade, dek af en zet 1 uur in de koelkast.

  2. 2

    Verdeel de uienpartjes over de bodem van een ovenschaal en leg er de drumsticks op. Schuif een halfuurtje in de voorverwarmde oven tot de kip gaar is.

  3. 3

    Schil de appels en snij ze in blokjes. Breng ze samen met 150 ml water in de pan aan de kook en laat afgedekt een 20-tal minuutjes pruttelen. Roer de speculaas erdoor en breng eventueel nog op smaak met een snuifje suiker. Schep goed om en zet apart.

  4. 4

    Serveer de drumsticks met de appelmoes en de ui. Lekker met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.