Saltimbocca van griet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Saltimbocca van griet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Variant met vis

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. 2

    Leg de plakjes ham open. Leg op één helft van elk plakje ham een visfilet, en daarop een plakje mozzarella. Vouw dicht. Leg er een salieblaadje op en zet vast met een prikkertje.

  3. 3

    Leg de pakketjes naast elkaar op een ingevette ovenplaat. Besprenkel ze met een beetje olijfolie en kruid ze met peper.

  4. 4

    Zet de saltimbocca 15 tot 20 minuten in de oven. Lekker met een frisse salade en knapperig stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. 2

    Leg de plakjes ham open. Leg op één helft van elk plakje ham een visfilet, en daarop een plakje mozzarella. Vouw dicht. Leg er een salieblaadje op en zet vast met een prikkertje.

  3. 3

    Leg de pakketjes naast elkaar op een ingevette ovenplaat. Besprenkel ze met een beetje olijfolie en kruid ze met peper.

  4. 4

    Zet de saltimbocca 15 tot 20 minuten in de oven. Lekker met een frisse salade en knapperig stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.